Plesom zapalili plesni podij

Drugu večer po redu održavala se zabava u hotelu. Djeca, ali ni odrasli nisu mogli odoljeti super večeri bez  plesnog pokreta ili pjesme.

Na samom početku čarobna harfa uvela nas je u večer. Potom smo mogli čuti i prekrasni trio violina i flaute. Ne smijemo zaboraviti ni veseli zbor koji je zasigurno oduševio publiku svojom vatrenom izvedbom. Poseban dio večeri bio je  kada su nam se pridružile dvije djevojčice Ana Smajo i Noa Geras, pobjednice natječaja Moja prva knjiga, koje su nas oduševile svojim slikovnicama, Noa Princom Nenom, a Ana Crtačicom snova. Svidjela nam se i njihova spontana prezentacija kojom su osvojile publiku. Budući da su neki polaznici Novigradskog proljeća slavili rođendan, otpjevali smo im pjesmicu, a Noa ju je otpjevala na hebrejskom. Bilo je tu još i bubnjeva koji su podigli atmosferu.

Na kraju prezentacije, uslijedio je ples koji je zasigurno zapalio plesače do dugo u noć, a vjerujemo da je polaznicima izmamio osmijeh na lice.

Klara Sobotinčić

About klara

Moje ime je Klara Sobotinčić, idem u 6. razred te polazim radionicu Novine na internetu. U slobodno vrijeme volim slušati glazbu, crtati i pisati nešto vezano uz novinarstvo. Uživajte u člancima i intervjuima! =)