Razgovor sa stručnim timom

stručni tim u radu

Oni znaju sve o svima, osim o Boži. Zadaća stručnog tima je anketama i testovima saznati što više o polaznicima radionica i hospitantima. Razgovarali smo s Teodorom Dubrović, članicom stručnog tima kojoj je ovo druga godina u Novigradu.

Možete li nam nešto reći o svojim početcima  u Školi stvaralaštva?

S obzirom da sam ja po struci psiholog i radila sam kao stručni suradnik, moje područje interesa je rad s darovitim učenicima. Devedesetih sam radila na jednom istraživanju koje se bavi praćenjem rada Škole stvaralaštva u Novigradu. Trenutačno sam zaposlena kao viša savjetnica za psihologiju u Agenciji za odgoj i obrazovanje, a s obzirom na moje prethodno iskustvo u tom programu sam sada član stručnog tima.

Svi smo ispunili inicijalne testove. Jeste li ih stigli pročitati te jeste li naišli na neke posebno zanimljive?

Da, koliko smo stigli. Analiza se trenutno radi. Tako da ću do kraja tjedna imati bolji uvid u podatke.

Imate li Vi kakvih neugodnih iskustava na Novigradskom proljeću?

Ne, do sad je uvijek sve bilo vrlo ugodno, svi vrlo suradnički raspoloženi. Tako da sve nekako teče kako treba.

Kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Vrlo slično kao izgleda i vaš. Svi smo ovdje u devet, imamo program rada za cijeli tjedan. Onda svi ujutro planiramo aktivnosti i dijelimo međusobno poslove. Konkretno, studenti su već pri kraju s upisivanjem svega onoga što ste vi učenici ispunjavali radi statističke obrade.

Koji je Vaš zadatak trenutno?

Trenutačno sam otvorila ovaj finalni upitnik za učenike. Nešto bih voljela promijeniti za razliku od prošle godine. Uvijek je dobro da poboljšavamo ono što radimo.

Što biste Vi poručili polaznicima da bi sebi olakšali posao? Što mi možemo učiniti da bi Vama bilo lakše?

Pa, možete jako puno učiniti samim time što pratite sve naše aktivnosti. S vašom voditeljicom smo se dogovarali, da bi olakšali ispunjavanje ovog upitnika, da ćemo to napraviti u takvoj verziji da se to može ispuniti online. Vjerujem da ćete nam vi u tome pomoći, to će biti jedan lijepi partnerski rad. Putem onoga što ćemo mi vama pripremiti ćete vi naučiti kako se to postavlja.

Za kraj, sigurno ste čuli nešto o Boži? Znate li Vi tko je Božo i gdje se on nalazi?

Moram priznati da ne znam. Ne. Ako ste objavili, pročitat ćemo.

Kristina Kovačević i Lucia Strujić

[slideshow id=20]

About kristina

Ja sam Kristina. Drugi sam razred Gimnazije Antun Gustav Matoš u Zaboku. U Novigradu sam već četvrtu godinu i super mi je.