Zidova je sve manje

[slideshow id=4]

Slikarsko scenografska radionica, oličenje kreativnosti svakog proljeća, ove godine broji 24 člana i 2 hospitanta. Raspoređeni su po cijeloj školi i trude se, pri čemu uspjevaju, učiniti školu što ljepšom. Jedini problem: zidova je sve manje.

Razgovarali smo s dugogodišnjim polaznicama, Agatom i Apolonijom Lučić. Ovo im je već šesta godina u Novigradu, a svake godine dolaze po novu dozu zabave i kreativnosti te pozitivne energije. Očekuju puno rada, da ih Theo zabavlja, te da će iz sve zabave i svog rada izaći neki dobar proizvod. Kažu kako je za radionicu specifično što rade s različitim materijalima, što je uvijek sve puno boja i što svake godine rade po zidovima, iako ih malo brine činjenica da se broj bijelih zidova smanjuje. Kao najveću specifičnost ipak su izdvojili Thea jer da nema njega, kažu, slikarsko scenografska ne bi bila to što je. Predložile bi tu radionicu ljudima koji vole slikati, ali nisu ograničeni samo na platna i papir,  nego svoje kreativne i zanimljive ideje mogu predočiti u dobro djelo, uz pomoć voditelja.

Kristina Kovačević

About kristina

Ja sam Kristina. Drugi sam razred Gimnazije Antun Gustav Matoš u Zaboku. U Novigradu sam već četvrtu godinu i super mi je.